tag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post2744986718232073737..comments2023-10-07T16:46:12.553-07:00Comments on hülyalı lezzetler: Gerçek İtalyan Tiramisuhülyahttp://www.blogger.com/profile/01986094180597973912noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-41935559970684377412017-02-07T07:40:09.753-08:002017-02-07T07:40:09.753-08:00Merhaba...İtalya'da şeften sorduğumuzda geneld...Merhaba...İtalya'da şeften sorduğumuzda genelde konyak kullanıldığını söylemişti. İyi günler, kolay gelsin.hülyahttps://www.blogger.com/profile/01986094180597973912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-61898262380896531282017-02-07T06:46:44.801-08:002017-02-07T06:46:44.801-08:00Ben alkol kullanmak istiyorum likörlü yada konyakl...Ben alkol kullanmak istiyorum likörlü yada konyaklı hangisini kullanmalı benim yediğim tiramisular ve bildiğim orjinalinde de alkol varAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03881048544547002076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-68302676251726801682016-03-18T11:57:59.098-07:002016-03-18T11:57:59.098-07:00Orjinali asla labneye bnzemiyor daha kremamsı bişe...Orjinali asla labneye bnzemiyor daha kremamsı bişey. Ama tabiki yine de olur . Sevgilerhülyahttps://www.blogger.com/profile/01986094180597973912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-9886471345317757522016-03-13T07:59:21.206-07:002016-03-13T07:59:21.206-07:00Mascarpone yerine labne kullansak olur mu ? Mascarpone yerine labne kullansak olur mu ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-13767482040647525202015-02-25T08:40:27.344-08:002015-02-25T08:40:27.344-08:00Kahve sicak suyla hazirlanarak sogutuluyor.Eger co...Kahve sicak suyla hazirlanarak sogutuluyor.Eger cok sert olmasin diyorsaniz birazina sut ekleyebilirsiniz.Orjinali sutsuzdur.hülyahttps://www.blogger.com/profile/01986094180597973912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-33807936480897783652015-02-25T06:13:17.431-08:002015-02-25T06:13:17.431-08:00Kahve hazırlanarak soğutulur dediginiz maddede kah...Kahve hazırlanarak soğutulur dediginiz maddede kahve sütle mi suyla mi hazırlanıyor? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-60132751033379579242014-11-23T06:31:04.077-08:002014-11-23T06:31:04.077-08:00O acidan bakarsak bugun yapip ertesi gun yemek en ...O acidan bakarsak bugun yapip ertesi gun yemek en dogrusu olur sanirim.Yorum icin tesekkurler...hülyahttps://www.blogger.com/profile/01986094180597973912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-22429754363428153472014-11-22T11:46:49.912-08:002014-11-22T11:46:49.912-08:00yumurta pismedigi icin bana biraz tehlikeli geliyo...yumurta pismedigi icin bana biraz tehlikeli geliyor saglik acisindan.Hemen tuketmek lazim herhaldeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-75008448683233728842014-01-21T07:03:41.171-08:002014-01-21T07:03:41.171-08:00Aynen her yapan en orjinal bu diyor :) Her tarifte...Aynen her yapan en orjinal bu diyor :) Her tarifte olduğu gibi yapan ustanın deneyimiyle malzemelerin ölçüleri biraz oynayabiliyor.Bu tarifi İtalyan şeften aldım.Yani ana madde yumurta,mascarpone ve kedidili bisküvi.Tarifi yaptıktan sonra oradakiyle çok fark görmedim.yorum için çok teşekkür ederim.hülyahttps://www.blogger.com/profile/01986094180597973912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2582505841926143848.post-17191923832389387722014-01-20T12:54:38.170-08:002014-01-20T12:54:38.170-08:00Elinize sağlık ben beceremiyorum. Ama bloglarda on...Elinize sağlık ben beceremiyorum. Ama bloglarda onlarca değişik tarif var insan hangisi orjinali anlayamıyor. Sizinki çok güzel gözüküyor.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.com