Badımcan sarma yada patlıcan sarma farkı yok ama ben bu nefis lezzeti orjinal adıyla paylaşmak istedim.Patlıcan sarmayı ilk Azerbaycan'da tattım ve çok beğendim.Özellikle burada düğün ve ziyafet yemeklerinde ikram ediliyor.Et yemeklerinin yanında yada sofrada salata,meze olarak ikram edilebilir.Orjinal tarifte yalnızca veya çoğunlukta mayonez olsa da ben size yoğurt ve çok az mayonez kullanılmış şekilde tarifi vereceğim.Birde bugün arkadaşın dediğine göre arzuya göre içine haşlanmış tavuk eti de katılabiliyormuş.Tercih sizin...Yapımı oldukça kolay bu nefis tadı merak ettiyseniz hemen yapımına geçelim.
17 Mart 2015 Salı
10 Mart 2015 Salı
Üç Çikolatalı & Ebrulu Cheesecake
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)