MALZEMELER
- 5-6 tane patates
- 5-6 tane havuç
- 3 kaşık mayonez
- 1 su bardağı kadar katı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- Dereotu , taze soğan ve maydanoz
- Limon
- Üzerini süslemek için turşu salatalık , mısır , ketçap ve isteğe göre olan şeyler
YAPILIŞI
- Patates ve havuç haşlanır.
- Ayrı ayrı rendelenir.
- Patatesin içine maydanoz taze soğan ve limon konularak karıştırılır.
- Servis tepsisinin içine sıkıca yerleştirilir.
- Havucun içine limon ve tuz atılarak ikinci kat olarak konulur.
- Üzerine sarımsaklı yoğurt ve mayonez karışımı hazırlanarak sürülür.
- Üzerini arzuya göre süsleyip keserek servis yapılır.
amanın bo! nasıl bir tarif ağzım sulandı.
YanıtlaSilKEVSER Benimde agzim sulanmasi surda dursun resmen salyalarim akti diyebiliriz:))Afiyet olsun yanii:))
YanıtlaSilTARIFLERINIDE EKLERMISINIZ TEYZE LUTFENNN YAAA
YanıtlaSil