MALZEMELER (12 TANE PASTA)
- 6 tane kare şekilde milföy hamuru (yada ikili şekilde üç tane)
- 1 paket muzlu kremole (gerektiği kadar süt)
- 1 paket (50 gr) çikolata
- 2 tane muz
- 1 yumurta sarısı
- Süslemek için Antep fıstığı yada arzu ettiğiniz başka bir şey
YAPILIŞI
- Milföy hamurlarını buzluktan çıkarıp on dakika kadar bekleterek uzunlamasına ikiye kesilir.
- Yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.
- Üzerine yumurta sarısı sürülür.
- 180 derecede kızarana kadar pişirilir.
- Çıkarıp aralarını bıçakla keserek soğumaya bırakılır.
- Kremole soğuk sütle çırpılır.
- Hamurların üzerine sürülür.
- Üzerine muz dilimleri konulur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder