MALZEMELER
- 2 bağ taze yeşil fesleğen( reyhan)
- 2-3 diş sarımsak
- 1 kase kadar süzme yoğurt
- 1 kase kadar normal yoğurt ( susuz)
- Tuz
YAPILIŞI
- Fesleğen yıkanarak suyu süzülüp kurutulur.
- Sarımsak tuzla birlikte iyice dövülür.
- Yoğurtlar ve sarımsak pürüzsüz olana kadar elde çırpılır.
- Fesleğenler elde dallarından ayırarak yaprakları eklenir.( eğer yapraklar iriyse ikiye koparılır)
- Afiyet olsuuunnn...
Hımmm yaprakları kesip biçmiyor yada blender dan geçirmiyoruz yani. Denemeli.
YanıtlaSilEllerine sağlık.
Şaşırmış anne Çiğdem
Teşekkürler ...Evet evet tamamen kesmesiz biçmesiz kopararak yapılan sağlıklı bişey oluyor...
Sil