MALZEMELER
- 8-10 dilim balık
- 10-15 tane arta boy taze mantar
- 2 tane yeşil biber
- 1 kaşık tereyağı
- 1 kase rende kaşar
- Tuz,karabiber ve toz kırmızı biber
MALZEMELER
- Bir tabakta tuz,biberleri karıştırarak balıkların her yerine sürülür.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serilerek balıklar dizilir.
- Önceden ısıtılmış 250 derecelik fırında üzerileri hafif pişene kadar bekletilir.( yarı pişmiş bir şekilde)
- Tavaya tereyağı, doğranmış mantar ve yeşil biber konularak harlı ateşte karıştırarak ağzı açık bir şekilde pişirilir.
- Biraz kavrulup renk almaya başlayınca ocak kapatılır.
- Fırında yarı pişmiş balıkların üzerilerine kaşıkla konulur.
- En son rendelenmiş kaşarlar biraz tepeli bir şekilde konulur.
- Tekrar fırına koyarak kaşarlar eriyip üzerileri kızarana kadar bekletilir.
- Sıcak servis yapılır.
- Afiyet olsun...
mmm...
YanıtlaSilmisss miss:)
ellerine sağlık canım..
tattım ucundan..
:)
mutlu haftalar...
Teşekkürler canım...Afiyetler olsun diycem ama ;) sağolasın ...
YanıtlaSil