MALZEMELER ( 7-8 kişilik )
- 1 kg tavuk göğsü yada derisiz ve kemiksiz herhangi bir bölümü
- 2 paket hazır kremalı mantar çorbası
- 1 paket krema ( 200 gr )
- 1 tabak rende kaşar
- 2 kabak
- 2 orta boy havuç
YAPILIŞI
- Tavuk kuşbaşı doğranır.
- Hazır çorba tavuğun üzerine dökülerek iyice yedirilerek karıştırılır.
- Kabak rendelenir.
- Tuz atılarak suyu iyice sıkılır.
- Havuç rendelenir.
- Fırın kabı yağlanarak kabak ve havuç karıştırılarak alta taban olarak yayılır.
- Çorba tozunda bekleyen tavuğa krema da eklenerek karıştırılır.
- Fırın kabının içindeki sebzelerin üzerine yayılır.
- Önceden ısıtılmış fırına sürülür.
- Üzeri kızarınca kaşar serpilip beş dakika daha fırın da bekletilir.
- Kaşar eriyince servis yapılır.
- Afiyetler olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder