MALZEMELER
- 3-4 tane patates
- Bir paket mantar ( yarım kiloluk )
- Mısır
- Kornişon turşu
- Taze soğan
- Taze nane
- Limon
- Zeytinyağı
- 2 tane yeşil biber
YAPILIŞI
- Patatesler haşlanır.
- Mantar doğranarak açık bir tavada bir kaşık sıvıyağla arasıra karıştırarak pişirilir.
- Mantar soğuyunca doğranmış patatese karıştırılır.
- Turşu doğranır.
- Mısır eklenir . ( ben bebek turşu koçan mısır kullandım )
- Yeşillikler doğranır.
- Yeşil biber içi çıkarılarak doğranır.
- Limonla zeytinyağı karıştırarak servis yaparken dökülür.
- Afiyetler olsun.
Birinci elden, şu yukarıda fotoğrafta görülen salatayı yemiş biri olarak, diyebilirim ki tek kelime ile süper, kesinlikle tavsiye ederim.
YanıtlaSilTe;ekkurler deyyancim.
YanıtlaSil